Wednesday, February 04, 2009

Sometimes I wonder

Bila tengok American Idol audition, ramaaaaaai rakyat jelata yang men'join'kan diri untuk mencuba nasib. Tapi obviously, terang-terangan ok, ramai sangat yang lupa nak dengar suara sendiri sebelum ke audution. Hahaha.. not that kind of lupa, tapi buat-buat lupa yang suara tu kurang enak didengar oleh worldwide.

Yeah, it's a reality show tapi ada cukup masa pulak that 4 judges dengar dan attend semua orang-orangan tu. Tak penat ke diorang melayan orang yang lupa nak dengar suara sendiri tu?

I really really wonder.

Oh, my lil baby Iman turns 4 month today :) Alabiyuuuu shayang..

5 comments:

hsh said...

orang malaysia yang nak masuk one-in-a-million tu pun ramai jugak yang lupa nak dengar suara sendiri...

kihkihkih..

happy 4mnth old 2 baby iman.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah, iman dah 4 bulan..bila ntah dapat jumpa ni...

Wafaa said...

Aidat: Itu ala-ala nak glamer ke ape ek?

Eliss: Tuh laa.. si Ibu ni dah mcm menteri, bz manjang hehhe

Marliza Radzi said...

you've been TAG-ged! :D

Wafaa said...

Am, oho. Ok. tapi dah pernah buat :)