Monday, February 09, 2009

Zombie

Rasa macam zombie kampung pisang lak. Dah 2-3 orang tegur "Awak tak cukup tidur ke?". Jawapan standard "A'a". Then, reply selepas mendengar jawapan standard aku tu "Biasa la dah ada anak kecik".

Well, Iman tak ada la berjaga lama. Dia cuma berjaga kejap, bfeeding, lepas tu zzzzzz balik. Tapi tak tahu la nape bawah mata aku hitam. Tak ada la teruk sangat tapi still, hitam sket-sket. Haishhhh kena buat something nih. Tapi apa dia? Tak tau laa. Aiyooo..

Oh, the contractor come and measure my 'hadiah hari jadi' hehehe.. Awwww... cannot wait lah ;p

11 comments:

iyma said...

wafaa!! :)

aku pon ada dark circle bwh mata..cukup ke x cukup tido ker tetap ada...aku rasa faktor umur lar...wah! salahkan umur lak.. :P tp betul lar..dulu xde pon......

beli cream utk hilangkan dark circle..aku sedang mencuba..

Wafaa said...

faktor umur ke wei?? alemaaakkk.. dah 27 nih. haa nnt nak beli lah. tak pasal2 hari ni pakai fondation tepek2 sket bawah mata. laki aku pon pelik kuikuikui

iyma said...

tu lar..dah ber"umur" kite ni.. :P
aku pun selalu tepek2 foundation nak cover..tp skrg cam dah kurang sket..

boleh tahan gak cream yg aku pakai..tp bkn beli pon..dpt free masa beli perfume..heheh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sebab umur ker?aku mcm x der plak...hikss..

Wafaa said...

Imah, aku rasa aku ni tengok pc, tv manjang :) efek tak?

Wafaa said...

Eliss, baguih la kalu tak dak hehe

iyma said...

iye jgk kot..aku pon memanjang ngadap pc..balik umah ngadap laptop lak..

haih...

Marliza Radzi said...

Woah hadiah yang perlu di-measured? Kitchen cabinet? :D

Wafaa said...

:D :D :D

ellyWong said...

wah best nyer hadiah hari jadi. nanti nak mintak satu gak laa :P hohoho

Wafaa said...

elly, tak sangka gak dapat benda 'tu' hehe