Tuesday, May 05, 2009

Amir Yusuf

I found a blog, and I clicked on Amir Yusuf's categori. I read. And I cried.

Iman, Ibu sayang Iman. Ibu sayang sangat.


Regards,

11 comments:

natsuha said...

sgt2 sedih..

nizaa said...

sedihnya...

aS_c0mei said...

aku bc blog tu sejak last year.tp bukan tiap2 hari la baca.sejak amir yusuf meninggal,almost tiap2 hari aku baca....mmg sedih gila.tp aku respek la diorg,mmg sgt tabah....

Wafaa said...

aku takleh baca aaa. baca je nangis, baca je nangis. tengok gambar lagi la.

yumyum said...

i read the blog kebetulan masa 1st entry dia after he died. mmg nangis sampai takleh breathe. sedihhh sgt. sedih sebab he fought for that long. especially bila dah ada baby sendiri ni, mmg terasaa sgt2 imagining kalau kita ditempat the parents. Al fatihah utk amir yusuf.
-tambah2 masa tgk gallery funeral dia. dengar je lagu background, laju je air mata ni.

Wafaa said...

Takleh baca aaa.. asal nak baca je nangis. Walauape pon, InsyaAllah, Jannah sudah pasti. Amin.

Nae @ Naz said...

iskk buleh bukak kelab nangis ni...naz dr masa dia tenat tu...huuuu sayu giler rasa

aieesha.salleh said...

aku baru nak baca nih... nanti aku comment lagi k..

aieesha.salleh said...

apesal aku takleh masuk ye? takpe, aku cuba di rumah

Wafaa said...

prepare tissue 1 kotak

iyma said...

sedih gile..tp aku kagum dgn diorg...x tau la mampu x jd setabah tu kalau tuhan uji cmtu...