Wednesday, May 20, 2009

Tak boleh blah

A colleague was holding a Dell laptop. He said "Bengang betul. Baru hantar dah tanya bila boleh siap." He showed me a paper, with a handwriting on it. Tertumpah air manis. From the smell, it wa air milo. Lepas tu another colleague said '"Ada lagi yang tak boleh tahan. Dulu masa saya jaga aset, ada sorang ni call bagitau pc rosak, tak boleh buat keje. So, saya suruh dia hantar workshop. Boleh tak dia jawab 'kalau saya hantar, saya nak buat keje dengan apa?'" OMG OMG, ampunkan aku kerana aku rasa macam nak woi agak-agak laaaa weiii!

Btw, it's the finale of American Idol tonight. Handsome Kris or the rock Adam? And, I'm cooking lala masak pedas. The smell, perghh.. menggugat iman seh.

Oh, Iman tengah belajar nak duduk. Sit on his own. And he's now so active mengemas. Masuk bawah meja, keluar balik. Masuk bilik main dengan bakul, pastu memanggil minta bantuan bila bakul dah tergolek. Macam tu lah dia.

Regards,

1 comment:

**Nae/Naz** said...

kalau service based punya keja macam tu la...customer owez rite tp kekadang ada jugak rasa nak pelangkung kepala customer...