Thursday, June 25, 2009

I wish I

  • re-checked my pump bag masa nak keluar rumah tadi. Sebab, aku tertinggal handle. So, hari ni, pertama kali tak pump kat office. Pinjam orang punye? Mustahil sebab yang sama brand dengan aku sudah (1) pindah office, dan (2) dah berenti pam.
  • can go to J-card day @SunwayPyram!d today. Boleh beli baru raya Iman. Dengki je masa lalu depan kepala singa tu pagi tadi, jalan clear, kereta tak banyak. Sure parking baaaaaaaaaaaaaaaanyak gile dan boleh park kat depan pintu masuk. Hahaha.
  • can be the 1st group of people yang tengok Transformers. Malam tadi Husband kata dah ada orang upload kat internet, but the cam version lah. DVD version cepat lah keluar. Untuk pegi tengok kat panggung adelah mustahil sekarang. Sebab sayang laa nak tinggal Iman.
  • join the team building this year but I have to decline it because (1) EBM stok for dear Iman is not mewah like dulu-dulu kala, now tinggal 15 je, (2) tak ada orang yang boleh amik Iman dari rumah pengasuh. Husband? Dia balik lambat. So dont expect him to balik kerja on time as 5.30pm. And (3) organizer nak bagi ke aku pam 3 jam sekali????? Baik tak payah pegi.

Regards,

7 comments:

Whitemusk2508 said...

banyak beno wish nye ye wafaa..ehehe..wafaa, nk alamat ek..nnti tinggalkan kat comment save the date ye..huhu..link aku ilang lg ke dari blog ko nih..sedihnyee daku

Wafaa said...

ekekek aku main2 template pastu haaabis hilang seme2 link. ni pon tak mekap habis. alalalala... jgn sedih2. nnt aku update jap lagi naa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syokknya ko nak pi shopping yer..aku dah lama tak ke jejusco :D

yumyum said...

wafaaa i wish i can watch tranformers too. patut haritu tunda cuti sampai transformers kuar ek. hehehe

you remind me of the need to hunt for baju raya this year . tak tpk langsung nak raya. alamakk *slaps forehead

from me to you said...

wafaa,aku dah tgk transformers 1st day kuar ari tu...best k....lambat skit la nk tunggu dvd version...ko angkut jer iman gi skali..hehehe...tapi best ok...u should watch... =D

Wafaa said...

Eliss: kali ni aku nak shopping untuk aku lak. selalu shopping untuk anak je.. huhu.. beg mak dah koyak nih.. huhuu alasan kukuh tu

cikyam: me on MC 1 day before transformers tayang. patut doc bagi 2 hari.

Ed: sile tutup telinga. *aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa* dengki siot ko dah tengok.

Whitemusk2508 said...

PUAN wafaa..saye nak alamat awak yee..huuhuh..aku menggunakan bahasa penuh bersopan..ehehe, nak jemput ke majlis ni..sile tinggalkan comment anda ye :)