Monday, January 11, 2010

outing day

Sabtu, 9th, kami (yours truly and Iman) ke pr0t0n family day. Husband not coming. Lucky we bumped into Aishah & co. And faz's joining later. Orang ramai. Gerai banyak. Cuaca panas. Petang tu baru hujan. Ada 3 buah kereta untuk cabutan bertuah. Having nabil, mila, amy mastura as artis jemputan. Tun Mahathir is the vvvvvip for that day.

Mari bercerita dengan gambar.



Iman?Macam biasa la. Merayau-rayau. I let him with max supervision.







Memandangkan Iman dah banyak berjalan dan main di siang hari, dia tidur awal. Husband with his psp. So, i took out sewing machine and work on the pending-beg harian Iman. At last, siap jugak in 2 hours.

About the bag:
  • the cloth for inner lining is actually for Iman's seluar tido tapi terbuat lining bag pulak. Sori darling. Ibu dah gantikan kain baru dah utk seluar Iman. Nanti ada masa Ibu buatkan ye :p
  • It has 2 big pockets
  • No zip. Main tutup macam tu je.
  • Jarum bengkok masa nak final touch utk tali bag. Husband was the saver of the night. He changed the needle.



Oh!! Happy birthday Siti Nurhaliza!

11 comments:

aieesha.salleh said...

OMG... Ashraf was sooooo happy to see Iman for the 2nd time.. dan friendly nyer nak usik2 iman.. ekekekek.. itu petanda nak "kawan" a.k.a adik ke? hmmm..

malu lah asik ngan pacifier tu.. ekekekek

Wafaa said...

Iman lak biasa dia usik orang, jarang orang usik dia. Pasal tu kot dia pandang semacam jek

eh nnt we go to aquaria or zoo

iyma said...

pandai nye ko jahit beg!! :)

Wafaa said...

beg bodoh je. ehhh beg pandai utk Iman. letak baju & bekal makanan dia hari2.

aieesha.salleh said...

aku ok jer.. nanti kite plan eyh.. aku rasa nak tunggu ashraf 2 tahun baru nak bwk zoo.. aquaria tu masa setahun setengah ke.. at least dia dah jalan betul :D

Wafaa said...

lagi 3 bulan dah setahun setengah :p

arifina76 said...

Auni nak ikut bolehhh??

Wafaa said...

sure, ajak 2008 & 2009 babies :p

aJaD said...

anak aku pun tertido2 jgk..haha

aieesha.salleh said...

hahaha, baby semua penat kot?

natsuha said...

iman dah besarr..dah bleh berlari2 dahhh.... x cekak nak ambak la ehh...ekekkke.. go..go..diego..go..aahahha