Wednesday, July 14, 2010

Dua puluh satu bulan

21. 22. 23. 24. Lagi 3 bulan plus plus Iman turn to 2 years old. Hmmm.. jujurnya, I didn't plan for any birthday party for him. Bukan tak nak. Maybe aku tak biasa celebrate birthday dari kecik. Cukup dengan sebiji kek. Paling hebat la tu. As far as i can remember, I have no birthday party. Ehhhh... ada ada. Masa uni years.

Ok, back to Iman's milestone. He developed so fast and quite well. Being the only son and attention, sometimes test my patience. Hehe. Contohnya: tak nak dipakaikan seluar. Tak nak Ibu pakaikan baju, nak Yayah. Tak nak gosok gigi, siap menyorok celah-celah kusyen. Tak nak balik, nak gi kedai dulu. That's one of the parenthood syllabus, i guess.

At this age, he can pronounce Ibu. Lawak la. He simply say "ibu", bila disahut, he'll say "hi... bye". Ibu is a difficult word for a toddler. This is my opinion lah. So, when Iman say Ibu without imitating me, I am proud of him. Mak tersenyum lebar nyah. hehe

He recognize a few animals. Fish, cat, dog. Tapi paling expert sudah tentu fish sb kat rumah kami ada aquarium. Oh, one day, he addressed dog as "mbekkk". Kambing? Sama ke rupa dia? Dog yg biasa dia tengok ada 2-3 bentuk. Bentuk? Hehe... bentuk. Yang dia nampak hari tu, bentuk sama macam mbekkk kot.

Expert on demanding for food and water. "Anyer" = air. Tepuk-tepuk my boobs for n3n3n. And, once he knows where we put the biskut Tiger (contoh), he definitely remember that. So, nak letak apa-apa skang, kadang-kadang kena sorok-sorok (contohnya air vitagen, tapi selalu gak kantoi sebab Iman buka peti sendiri cari air.

Iman is a small kid. I dont think he'll debab or berisi. He is a slim type baby. Tak melebar tapi meninggi. Kalau baju tu memang tahan lama la. Talking about baju, Iman tak ada banyak baju. I think, I need to start (online) shopping.

Pantang tengok my d40 or husband's red everio. Tak dapat la nak record video once he saw we hold it. Most of the video, mesti hujung-hujung clip tu Iman approaching the camcoder. ^_^

Last 2 or 3 weeks, Iman was on diarrhea. Frequent and watery stool. We went to new paed at SS19. For 2-3 weeks Iman kena pantang milk-based food. So does the susu. We have to opt to Mamex Gold (soy). Anmum letak tepi. Mahal nak mamfos ok itu mamex gold. For RM53.90 you can get less than 1kg. Now, he is okay. To finish left-over anmum, then try Dugro pulak. Hopefully tak kena reject oleh anak ku.

What else?

He is adorable. All time n3n3n monster. Walaupon kadang-kadang hilang sabar, I still love you baby.

Dadaaaa... nite nite.

I end with some photo.


Last week, at kizsport One Utama. Main 2 jam tanpa henti. Result = sleep all the way from all wing parking lot to rumah.

Nonton Candyman by Christina Aguilera

He is the one who ask the father to take screw driver when the train not function.



Ini? Mintak nak guna dslr. Hahahahahahh... kemain lagi ye

2 comments:

~Sasha Farina~ said...

iman! iman bila nak minta adik? :D

Wafaa said...

InsyaAllah 2012. Wah... sukahati je