Friday, July 02, 2010

Lambat

My dear husband came home late now. Last night he reached home at 10.30 p.m. The day before, 10 p.m. Most of the time, Iman already asleep. He also had his late dinner and I accompany him every night dan kadang-kadang termakan sekali ^_^. Yeah, late dinner is equal to makan nasi.

Dan Iman pulak, bila dah belah malam jarang dapat jumpa ayah dia, esok paginya you can witness a few drama. And the drama caused my punch card warna merah.

Drama apa? Drama yang mana ~ nanak (tak nak) ibu, nak ayah. Pulak dah. So ayah la kena handle Iman ^_^ Iman pulak, dah 2 hari bangun pukul 5.30 (semalam) dan 5.00 (hari ni). The father still sleeping, soundly; so, the mother lah, kena bangun dah layan dia. Tapi tetap sampai office 5 min to 8.00 a.m. Kenapa lambat? Is it because I am so terhegeh-hegeh or take my sweet time masa hantar Iman (siap bye bye Iman for a few mins).

Dan malam ni, Brazil vs Netherland. Haha. Tetiba je WC.

Ok, nak sambung prepare sample data. *sigh*

2 comments:

iyma said...

aku pon sejak ada anak ni selalu lmbt wpon aku bgn kul 5 pg every day (including weekend!) budak debab tu mmg bgn time tu x kira hari apa pon..dan yg buat aku lewat, sama cam ko, terhegeh2 dgn anak..nak peluk2 cium2 dulu la..babai anak smpai 5 minit..

huhu..

Wafaa said...

Iman dulu bangun kol 6 tapi skang ikut suka dia. Kadang lambat, kadang awal sangat :)