Thursday, August 05, 2010

half rubber long pants

Aku jarang beli baju untuk Iman. Baju-baju dia elok dan boleh pakai lagi. Boleh pakai as in muat lagi. Be a slim boy, it is advantage for him. Boleh pakai baju untuk satu tempoh yang lama. So, the money can be used to buy other things. Hehee..

Nak jadi cerita semalam kitorang ke Midvalley. 4 jam hanya di Jusco kid's dept dan Carrefour. 4 jam. Huh. Siap boleh solat Asar dan Maghrib kat sana. Isyak boleh gak solat kat sana kalau nak :)

Ada cerita yang baru dan menarik, for me la. Aku tau akan ada komen "Laaa... dah lama la ada seluar macam tu". Sukati lah. Memandangkan aku jarang shopping pants untuk Iman, semalam aku beli. Tested on Iman tapi longgar. Aku return, tapi salesgirl tu cakap "Ada rubber, u boleh adjust." Aku dah macam "Laaa... ye ke, tak perasan. Mcm maternity pants hehe".

Biasanya aku beli seluar yang half rubber. Kali ni, memang aku suka. Boleh adjust-adjust, tak yah susah-susah cari belt. Lain kali boleh beli lagi. Untuk Iman, he needs his kind of pants.




6 comments:

Kancilbiru said...

aku pun nak cakap...laa, ada macam ni eh? baru tau. hahaha..sorry la aku jakun tak dak xperience lagi...:P

Wafaa said...

Setahu aku seluar maternity je ada rubber yg boleh adjust-adjust. Nampak sgt la jarang shopping hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

skirt my nuha ada yang mcm tu jugak..so kalo beli saiz besar pun tak kisah lah :)

syuhada said...

boleh pakai lama kan... hehe

aS_c0mei said...

ahhahahhaha.aku yg takde anak pon tau wei seluar ada yg camtuuuu....

sebab aku sokmo shopping utk anak orang...:)

iyma said...

haha..aku mula2 beli pants utk suri pon cam jakun, "eh, mcm maternity pants..bleh pakai lama"

hehe