Monday, September 27, 2010

Gambar raya

During 1st raya at my mom's house.

Iman. Running happily here and there.


Till today, tak ada photo family yang proper.


Us, without 2 orang yang tak balik + sorang yang tak tahu pegi mana and arwah baba.

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku punya family potrait pun tak proper :p

Wafaa said...

kena buat misi baru - proper family portrait :0

im_an_ibu said...

wafaa... improper portrait will be an annual event once u got kids. for us, the only proper portrait was mase i preggy iman. pastu xde dah. hehehe... ade je shot yg shaky. i rase pasni kene buat shot gile2 je br xobvious sgt ke'improper'annye. hehehe...

iyma said...

family potrait x proper, tp aku suka..ala2 candid.. :D

Hunny said...

aku suka tgk 1st pic iman tgh berlari riang tu.dh besar anak teruna mung mek.hehe

Wafaa said...

gambar candid tu banyak la tapi susah nak jumpa yang cukup korum :p mmg kena ada 4th person utk jadi photographer. kami tinggal bertiga je, so kalau nak gambar complete tu, a bit susah :p

hani: aku masa wedding mu dulu, dia tak aktif mcm sekarang. sekarang, kalau letak, terus "zoooommmmmm" pastu aku pening kkekekekee