Thursday, January 15, 2009

Busy body

I tried to melupakan apa jadi antara mereka tapi cuba baca ni. Hmmm... semuanya macam dah tertulis dalam skrip. Masa kena interview dalam WHI dan juga phone call interview dalam Melod*, macam tengah rehearsal baca skrip pon ada. Huhuuu.. sorry.

Kepada si pelakon muda itu, saya memang tidak kenal awak kalau bukan sebab kes awak kena gossip dengan si lelaki itu. Sebab benda-benda yang jadi, baru la saya kenal awak. Tak tahu siapa salah tapi yang pasti kalau tak, masakan pokok bergoyang. Lalalalalalaaaa

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nanti jangan lupa collect award kat blog :D

myhasliza@hotmail.com said...

huhuuhuu..
Tuhan kan bayo cash..kita tgk jelah...

Wafaa said...

Eliss: akan ku kutip selepas ini.

Myhasliza: Hi. A'a nanti dia rasa la apa yang bekas isteri si lelaki itu rasa.