Wednesday, January 07, 2009

First wedding

Last weekend, kami attend satu wedding di KL. And it's Imah's first wedding! Wah, anak Ibu dah attend wedding. Sepatutnya ada satu lagi wedding kena attend on 20-Dec kat PD tapi tak dapat pegi sebab ada hal lain. And, we're looking forward for another 2 weddings, both at Kelantan, this coming CNY holidays.

OMG. I love attend weddings. Tak tau nape. Kalau ada family members yang ajak pegi meminang atau join the rombongan pengantin, aku akan rasa sangan seronok. At a wedding we can see only happy faces. Wajah happy pasangan pengantin, wajah gembira dan lega ibu bapa dan ahli keluarga pengantin, wajah tetamu yang hadir kekenyangan, wajah kawan-kawan pengantin yang berseri-seri bila bergambar dengan pengantin. Kanak-kanak kecil yang memeriahkan satu-satu wedding.

Contohnya yang kat bawah ni. Ahaks.. ada je yang mencuit pipi Iman yang tak setembam mana. Everybody loves babies. Who doesn't, kan?



7 comments:

Mienamei said...

sib baik iman lom bole makan eh..kalo x misti soh mama suap nasi minyak :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku suka kek orang kawen..huhuhu..next weeken adalah wedding kedua yang nuha akan attend..wedding pertama adalah ex gf nyer hubby..mencik :P

Wafaa said...

Ina: kena tunggu dia besar la kalau nak mintak disuap. sekarang, bahasa komunikasi utk mintak susu adelah nangis @ merengek

Eliss: a'a ada baca kat blog kau, attend wedding ex-awek bapaknya Nuha. tak pe, kau datang bawak anak sekali. p.s masa aku kawin ex-cinta monyet datang hahahahaha

aS_c0mei said...

wakaka...aku tokleh g pon wedding imah!ata adik aku ke lcct & g saing aku tunang(br aku igt,lamo doh dia oyak dia nye tunang.hehe) & g jumpe peguam...fuhh..ari sabtu yg sgt letih!!!!aku tgk gmbr kawen imah kat fb,lawa giler imahhhh!!!hehe

klu dok..leh jupo iman kan iman kan??hehe....

Wafaa said...

hihiii ni pon amik ngan maria la nih. aku tokleh stay lama. kalu dok melepak lagi ngan budak2 tu. eh, nazida nak kawin bulan 2 ni kot, kat australia.

aS_c0mei said...

tu la.nazida ado ajok aku.mula2 tu dia x oyak kawen kat aussie.aku ni siap InsyaAllah la klu takde ape nak g.skali dia oyak kat aussie.haha.ampeh sungguh!tu la..nak kawen dah dia.....

Wafaa said...

aku Shue oyak. nak sembang lagi tapi rush la pulok huhuuu