Monday, February 16, 2009

A few simple things

Badan ku rasa sedikit kepenatan. I might need one sweet time for myself. Spa? Hair treatment? Body massage?

Aku rindu my 2 heroes.

Dr Angelina called Iman as "Izz". Not only her but all nurses at the paedtrics ward panggil Iman "Izz".

Oh, the delivery of my-long-hunting-meja-makan is today. Yeay!

I'm done with store spring cleaning. The store is actually 2nd room of the house. Tapi oleh kerana berdekatan dengan pintu masuk, jadi, all the kotak-kotak is dumped in there. Bila dah kemas-kemas semalam, nampak sangat bilik tu terlalu besar untuk dijadikan store.

Dan juga, the hadiah hari jadi will be installed this coming Thursday. Woooo... sangat seronok. Rasa nak tidur kat dapur jek. Hahaha..

Dapat tahu benda ni dari Am. 13-years-old dad? OMG. Tak muda sangat ke? Cannot imagine how he know how to 'do that' at age 12. Tapi semuanya tak mustahil dengan adenya segala mak nenek kemudahan sekarang.

The final cut of American Idol 8 is over. Tahun ni peserta lelaki sangat menarik. Menarik in term of bersuara merdu dan sedap :) Ada a few contestant yang menarik perhatian aku tahun ni. Nanti lah, sebab belum hafal nama diorang.

Happy birthday to Roza. Chatted with her a day before her birthday, tapi tak sempat nak wish sebab masa tu Iman dah boleh discharge. Sms-ed her but as she said "Aku off handphone".

4 comments:

iyma said...

wafaa..

aku pon wondering cmne at age of 12he can't do "that"..OMG! aku teringat zaman kite umur 12..i don't think that we know about "it" yet, rite?

dunia akhir zaman...menakutkan....

Wafaa said...

Imah, bila tengok muka budak umur 13 tahun tu sambil imagine, ayoooo.. tak boleh tak boleh

yumyum said...

warghh nak tgk americal idoll - nak tgk tveeeee! cepatla abis confinement.

Wafaa said...

OMG the boys are awesome babe!

btw, nape tak bleh tengok tv??