Monday, February 16, 2009

Percubaan

untuk memegang botol susu sendiri sudah berjaya. This is during his feeding time petang semalam, nak habiskan EBM yang dah dicairkan. Gambar a bit yellowish sebab rumah lampu kuning :)


Fyi, EBM yang dah dicairkan tidak boleh dibekukan kembali and it'll in good condition for only 3 days. Dan juga, EBM perlu dihabiskan at one time feeding. So, kiranya, kalau sekali feeding tu tak habis, kena buang. Sayang? Memang sayang tapi terpaksa buang.

4 comments:

yumyum said...

wafaa dulu bila start stock up ebm?

Wafaa said...

once dah balik KL, which is 2 weeks before masuk kerja. but it's a bonus if you're at your own home, boleh start awal.

a tip: store the EBM by demand of Ayra, per feed. senang sket nak manage.

yumyum said...

by demand nak tau camne ek? skang ni keje bangun minum bangun minum macam baaanyakk je. ke nanti dia kurang frequency tapi more tu volume? aii banyak nak tanya . takpe ke?

Wafaa said...

yam, i made special entry for you :)