Sunday, February 22, 2009

From my humble new muahmuah

Typical kitchen cabinet untuk apartment yang kecik dan kiut ^_^ hahaha perahsan.

Belum habis kemas. Ingat nak mengemas semalam dan hari ni, tapi tak sempat. Been to SJMC and Armand's birthday party.





Trivia:


  • hadiah birthday ke 27. Yeee.... I'm 27.
  • ada banyak compartment tapi taktau nak letak apa sebab barang tak banyak.
  • memerlukan satu wall shelf untuk letak microwave oven. This one will be DIY-ed by Husband and Iman hihihh
  • tingkap yang half naked, sebab belum berlangsir.
  • this cabinet is 8ft x 6ft. Eh... rasa macam lebih 6 kaki.
  • oleh kerana tak suka lantai yang berhabuk, tiap-tiap hari aku sapu.
  • kalau tak spend masa dengan my 2 heroes, i'll spend most of my free time in here

Oho. Kesian Iman. Batuk belum hilang. Paed suh stop bagi Salbutamol. Try dengan Singulair pulak. Anyway, he's so suka roll here and there lah. Kali ni memang kena monitor sebab dia tiba-tiba dok bawah coffee table. Aiyoooo. And, he can roll towards me. Hahaha.. nak nenen punya pasal, he struggle to reach me.


Oh this is Iman, lepas seminggu keluar dari wad. Dan gambar itu adelah ikut turutan. Lawak pon ada haha ~~


Malam ni nak tengok CSI. Rabu lepas CSI dan start season baru. Season 8. Tapi last week aku tengok cerita Cinta Gila (feat Rita Rudaini). Rita cantik lah :) Alamak, malam ni ada Merlin. Ayooo.. so packed lah tonight.

--------------------

So emotional tengok CSI malam tadi. Meleleh je air mata. Ape taknya, dah 7 season aku tengok Warrick dalam CSI, tetiba dia mati. Apesal orang nak matikan watak dia? The whole team was really shocked on his death. Btw, Sara's back. Back for good ke? And she looked stunning. Catherine juga, nampak sangat cantik lah. Haha emo sungguh.

13 comments:

_ciK ja_ said...

comeynyer.. kiss tuk iman.. muahxxx

Wafaa said...

Iman muah balik ^_^

iyma said...

cantiknyer dapur..aku jeles.. :( bila aku nak ada umah sendiri nie!!!!

Wafaa said...

tQQQQ. ada lagi cantik tapi harga pon cantik huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow...ni laa hadiahnya..menarik tertarik..hadiah ni bagi semangat supaya hari2 masak kan :D

Wafaa said...

semangat selepas dikomen asyik ulang lauk sama jek hehehe

nizaa said...

waaa....teruja...comel nyer kitchen cabinet..aku pun tumpang excited sama..hihihii

Wafaa said...

tuan punye dapur tanya "aku tak comel ke?" kuikuikui

aS_c0mei said...

hehe..mlm td aku dah tgk kabinet ni.tp tokleh nak komen sbb wifi free ku itu tak stable!tp aku siap tunjuk ke miza!tlg menunjuk kabinet mu ke dia.wakakka.

cpt la umah aku siap ni.nak deco dapur ku & juga rumah ku!!bestnyee...hehe

tu la,kitchen kabinet ni,lg lawa design..lagi la mahal!haiyoh,simpan duit k!hehe

wafaa said...

warna coklat pon comel. tapi dapur kecik takleh guna warna gelap. weh, warna putih pon lawa. alaa aku ni lepas setahun lebih baru ada cabinet hehe.

aS_c0mei said...

aku pon nnt lepas setahun gok la!hahaha..selama setahun tu aku pilih puas2.tak pon...aku g chop je dulu!hahha..aci ke?

aku suka putih..tp mesto payoh nok jago...warna hitam je la!haha...

Nae @ Naz said...

hinsss bestnya.....

Wafaa said...

As: survey survey. aku survey on off. hehe. tapi putih comel laaa.. huhu.. tapi hitam merah pon lawa

Naz: orang kata rezeki jangan ditolak ^_^