Sunday, April 12, 2009

Which short is short?

pic courtesy of TheHairStyler.com

I love my long hair tapiiii sangat susah mahu mencuri masa untuk duduk dan buat apa yang patut pada rambut. It'd take me hours to dok lama-lama dalam bathroom to syampoo and hair-conditioning. Rasanya kali terakhir i cut my hair short was hmmmm.. 2004? Haa betul betul. Masa tu belajar lagi dan duduk menyewa. Dan bila dah biarkan panjang, sayang pulak nak potong. Huh... tapiii kena buat harakiri (bukan suicide dalam kes ini), potong pendek. Pendek means pendek.

Kadang-kadang susah mahu memuaskan hati seseorang tanpa meletakkan kepuasan hati sendiri. Apekah? To make someone's happy without hurting own feelings. Correct.

Tahniah kepada pemenang ABPBH 2008. Nabil excited sangat menang award utama sampai pegi peluk awek. Melopong Fafau. Hahaha..

4 comments:

haidatul_s_h said...

kat hotfm pagi, fafau macam cover line nabil jer... dia kata tak perasan pun nabil ada peluk aweks dia.. hehe

Wafaa said...

huhu nanti boleh tengok dalam youtube, kalau ada. nampak sangat fafau melopong kan, siap mcm tergamam pon ada.

iyma said...

haha..aku sempat tgk nabil peluk irma..aku nmpk fafau mmg melopong!! byk saksi ni..hahah

aku suka rambut irma hasmie tu! cool je..aku rasa cam nak potong cmtu..heheh..

eh..lama gilos ko x potong rambut..mesti pjg gila2 skarang kan........rimasnyer... :P aku dah lama x rambut pjg...

Wafaa said...

takde la panjang gile. selalu potong 2-3 inci beberapa bulan sekali