Thursday, April 09, 2009

Latest pic of Iman

Iman dah sibuk dengan new lesson - merangkak - since he was 5 months 3 weeks.

Tangannya belum boleh menapak ke depan. It's either dia takut or belum cukup kuat ^_^ Tapi, pernah sekali dia showed off depan seorang awek, same age with him. Hihii lawak pon ada. Hmm nampak gayanya, nothing should be on the floor. Kalau tak, mesti akan dikutip dan dimasukkan ke dalam mulut. Even, malam tadi Iman berebut plastik keropok dengan Husband. He's so love plastik yang ada bunyi-bunyian. Cannot take his eye away from it.


This is the latest pic of him. I dont know when the eye lash is growing long. Tapi bila ditegur orang, baru perasan yang Iman punya eye lash yang panjang ^_^

9 comments:

Nae @ Naz said...

naz ada upload pic baju tu dlm blog...nnt tgk la keh...;)

...ajim... said...

makin chumell iman ney`~~

Wafaa said...

Naz: Nanti check emel ye

Ajiem: *Iman sengih sambil blink blink kan mata*

aS_c0mei said...

adik aku,farid,bulu mata sgt mcm pompuan!wakkakak

so,iman nnt...hensem la sbb bulu mata tu penyeriiii..ehhee

cpt besar ye iman!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hi handsome

*sambil kenyit2 mata

xoxoxo,
Nuha

Wafaa said...

As: penyeri? uri encik Iman ni dulu tanam depan pagar rumah. haaa cepat la orang masuk minang hehe

Nuha: hi babe!

Permata Hatiku said...

iman sekarang.. hehehehe
hi babe terus kat nuha :P

*ashraf*

Wafaa said...

*blink blink*
*wink*

haidatul_s_h said...

cepatnye en.iman merangkak..
anak sedara en.iman jugak namanya. 1hb april hari tu, cukup setahun umur. tapi... masih merangkak ala-tentera-merangkak-bawah-duri-kawat..
tahniah pada en.iman anak wafaa :p