Tuesday, June 23, 2009

Insiden dan Iman

Insiden 1
Ada 1 magazine, the cover was Siti Nurhaliza. Tunjuk kat Iman, "Siti...". Iman jawab balik "Titiii". Wah.

Insiden 2
Iman dok dalam bilik, tengah tengok Ayah bersiap nak pegi kerja. I was walking out of the room, sambil kata 'bye bye', Iman replied "baiiii" :D

Insiden 3
Ibu: Iman, tepuk
Iman: tepuk tepuk tepuk tangan.

Husband yang ajar Iman tepuk tangan, and now bila kita sebut tepuk, Iman akan tepuk tangan. Atau, kalau dukung dia, dan kita sebut 'tepuk', Iman akan tepuk-tepuk kita. Hihiii.

Insiden 4
Semalam Iman demam sikit. Dan dia tak nak makan bubur. Bila dia tak nak, dia akan tutup mulut dan geleng-geleng. So, I gave him biskut. Sampai lembik biskut tu dikerjakannya. Huhuu. Habis comot.



See. Comot.


Oh ye... aku gelak sorang-sorang baca artikel ni. Lawak betul. Hihiii..





Regards,

9 comments:

nizaa said...

mengong sungguh itu PM..hahaha.

ZzamzZ said...

muahahaha ne gelak guling² ni..klako plak

e.l.i.s.s.m.i.e said...

btol ker ni..huhuhuhu..

haidatul_s_h said...

aku tengah gelak sorang-sorang di kalangan mereka yang serius nih.

AHAHAHAHAHA~

iyma said...

aku pernah dpt emel tu & gelak sampai kuar air mata! :P

wafaa, bulumata imaN lentik ek? dlm gmbr nmpk cam lentik je..waah!! hensem ar... :)

yumyum said...

hehe lawak, ni cita tipu nih, joke semata2, mori presiden zaman tok kaduk ha . tak sempat pun dia merasa bush sekalipun. ekeke

anyway this one yg betul2 punya, i saw it on tv back then. president Koizumi was speaking in the parliament, instead of saying FLAG, he mistakenly said FROG. hahah

btw WAH IMAN DAH LEH CAKAP! kiutnyee panggil siti TITI. hehe

Wafaa said...

Niza, Zam, Eliss, Aidat: taktau betul ke tak tapi aku gelak sorang2

Imah: a'a bulu mata Iman mmg lentik. macam pakai maskara. jeles gak aku huhuuu

cikyam: FROG?? hehe ape2 aje la diorang. iman belum boleh cakap tapi umur2 mcm ni dah pandai tiru. babies are great!!

Prinzcy Syida said...

aku pernah baca yg versi presiden bush, sbb skrang dh obama, org dh tukar lawak ni la plak...

mOmmy of Triplets plus One said...

my son uZAir lak pantang org kate "clever" sure tepuk tgn..
sbb all this while if die bejaya buat mende we all slalu ckp "clever" smbil kami tepuk tgn

so skrang die associate pekataan clever dgn tepuk tgn...