Friday, June 12, 2009

Life

Sudah Jumaat.

Kejap je masa berlalu. Pejam celik pejam celik, now we're in June. And it's almost mid of June. Hari gaji nanti aku dapat kutu. It's a big YEAY!!!! July 17th, genap 7 tahun we knew and have the sweet relationship. Kejap je dah 7 tahun. Bulan 8 puasa. Alamak... tak habis ganti lagi. Bulan 9 raya. Husband dah suruh belikan kain baju melayu untuk Iman. He wants the same color as his. ekekekeke. Bulan 10, our 2nd anniversary and Iman will turn 1 year old (ikut kalendar orang putih. We were married on 3 Syawal 1428H and Iman was born on 4 Syawal 1429H). November and December, musim cuti yang banyak.

That's life. Pusing-pusing benda yang sama.

Regards,

3 comments:

Whitemusk2508 said...

ehehe..cepat je masa berlalu...tolong save the date utk bln ogos ye..08.08.09..eheheh..nanti bagi aton adress ye wafaa

iyma said...

Aku doakan ko & husband akan terus have that sweet relationship till the end of your life..aku x sanggup nak tgk ada org lain kena mcm aku kena..serius...

Wafaa said...

Aton: happy preparation!

Imah: tQ. tapi tu la, asam garam rumahtangga ni banyak dugaan dan cabaran. tak ada orang buat kacau pon, kadang2 ada gak cabaran dia :)