Tuesday, June 16, 2009

Sejak semalam

Sejak semalam kalau hantar Iman ke rumah babysitter, dia dah pandai nak ikut aku.

Sejak semalam juga, Iman tak nak berenggang langsung dengan aku.

Sejak semalam juga, Iman nak pegang handphone bila nak tukar diaper.

Semuanya sejak semalam. Dan semalam juga birthday Arwah Baba.

Dan, aku nak beli banyak benda tapi duit tak cukup. Nak breadmaker, nak mesin jahit, nak camera, nak handphone. Kalau beli sebulan 1, maknanya 4 bulan la aku pokai. Semua tu keperluan atau kehendak? Kena pk kat situ.

Tapi buat masa sekarang, keperluan aku adelah purse. I need new purse. Sangat-sangat memerlukan purse baru. Yeah... repeated statement.

I end today's entry with Iman and bakul.

Taken last month. Nak tercabut jantung bila Iman selambe je pegi berdiri dalam bakul. He is unpredictable, like his dad.


Regards,


7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

anak ayah yer..hikss..nuha pun suka bakul tapi kat umah aku tadak bakul..hahaha..umah ayah long jer ada :P

dan memang politik pagi2 nak bagi kat pengasuh sebab dah pandai ngikut kan...

Wafaa said...

peel macam ada ikut Ayah sket2 tapiii anak Ibu ni, ada time tak nak ngan orang lain, termasuklah Ayah dia.. huhuuu

iyma said...

alah..bln dpn kan kaya..beli je semua..hahah :P

Wafaa said...

huhuh masih tak dapat beli semua. tamak betul.

yumyum said...

masa mula2 beli breadmaker, gila excited suma resipi kat buku dia pun try. now nak tekan on pun takde masa. hahaha *sambil mengelap habuk bread maker.

Wafaa said...

anak beranak suka makan roti, nak try beli dan nak try tengok sempat buat ke tak. ekekee

yumyum said...

ekekek bagus2, semangat mau adaaaa..