Saturday, July 04, 2009

Berat

Semalam, i spend my time at another office. Kat situ ada weighing scale. So, timbang la ape yang patut.

Before lunch 45.7kg
After lunch 46.5kg (lepas makan 1 pinggan nasi putih + 3 ekor sotong, kueteow ladna, 1 tin coca-cola, 1 bar snickers choc. Yaaa.. aku makan banyak gile, i know)
After pump session 46.0kg

So, kalau express bmilk, boleh turun 1/2 kg?? Ye ke wei?? Aku sampai timbang 2 kali.

Oh sebelum balik, aku timbang beg. 4.5kg. Gile berat. Kalau timbang beg sekolah budak-budak sekarang, i bet it'd be 10kg.

Hey, dalam dunia skang, ada lagi orang yang mengamalkan cara hidup di zaman batu. Going naked at office. Gile la.

4 comments:

haida_s_h said...

beg pun kena timbang jugak? hehe

Wafaa said...

sebab beg berat. nak gak tau berapa kilo aku pikul tiap2 hari. huhuuu

iyma said...

haha..iye ke prestasi naik kalo g keje bogel? :P

p/s: berat nye beg ko? isi imaN ke dlm tu? :P

Wafaa said...

orang zaman batu je kot pk cam tu. bogel = prestasi naik. benda lain yg naik ade la.. hahaha..

a'a beg aku berat. kalau keluarkan charger tu terus ringan. charger adelah penyumbang keberatan beg aku. keberatan?? haha.