Monday, July 06, 2009

Romantic comedy, the movie

I heart Julia Robert. Suka filem-filem dia. In my collection, I have My Best Friend's Wedding, Runaway Bride, Pretty Woman. Dan yang baru tayang kat tv2 semalam, Notting Hill. Dan, aku juga suka sangat filem-filem JLo. Wedding Planner, Maid in Manhatan, Monster-in-law, Shall We Dance.

Yeaaa... semuanya romantic comedy. Mak suka ok cite-cite macam tu. So, confession, i like romantic comedy. Jangan gelak ok.

Dan semalam, Husband cakap ngan Iman "Iman, banyak betul cerita hari ni". Memang banyak la pulak. Toy Story, Wall-E, Notting Hill, CSIs. Kami agak packed semalam. Banyak betul cerita nak tengok. Iman pon busy jugak semalam :)

Dah lama nak shout out. Horatio Caine sangat poyo. Tiba-tiba dia berdiri di crime scene, sambil lap-lap or pegang-pegang sunglass dia tu, dan membelakangi sape-sape yang ada kat situ, sambil berkata "What do we have here?". Dan dia tu macam tak pernah hands on pon. Virtual investigate je manjang.

Ok, template bertukar lagi. Dah bosan dengan plain white. Sape-sape ada link yang bagus-bagus untuk template blog, pls leave comment ye. Thanks!!

13 comments:

Whitemusk2508 said...

aiseh..tukar skin la plak..rase cm masuk blog org lain plak..hehehe

haida_s_h said...

nak try godek2 kat btemplates.com?

nizaa said...

kt http://www.thecutestblogontheblock.com/ also can..

~Sasha Farina~ said...

heh.. poyo pun.. saya suka! ahaks!

ps : saya link ke sini daripada blog saya.. harap tak keberatan. andai sebaliknya, just say the word and I'll take it down :)

ps2 : sukalah datang sini baca pasal Iman.. pasal ibu Iman pun :)

iyma said...

aku pon suka romantic comedy..cite yg ko list tu semua feveret aku jgk! :)

Wafaa said...

Aton: aku pernah guna template ni dulu. warna putih tu macam naikkan stig mata aku jek. haha.. yo yo oo jek

Aidat & Niza: i lap yuuu.. hehe

Shasha Farina: hello!!! welcome to my humble blog. banyak ngarut2 sinih. hehe. 1st time tinggal komen ye. huhu.. takpe, nanti tukar2 link.

Imah: itu banyak lagi aku tak list. hahahaha.. tapi tu la, mana laki aku nak layan tengok cite2 macam tu. belum lagi tengok PS I love you. nanti main kat star movie. huhuu

aieesha.salleh said...

hahaha, aku ni pun dah seminggu cari blog skin yang baru sebab bosan yang current.. rasa down pulak tengok putih.. knag buat hitam, cam gothic pulak..

Wafaa said...

Aishah: huishhh ko ni. takkan hitam kot. tapii hitam pon comei gak kan

**Nae/Naz** said...

1) www.pyzam.com...tp letih skit memilih

2) yes H mmg poyo siot bab tu cam tade minat sgt CSI Miami...

iyma said...

oh ps i love u nak main kat star movie?? must watch!! bile wei..apesal aku x perasan any iklan dia...

Wafaa said...

Naz: ape blog?? dah tukar link ek?

Imah: ada iklan dia kuar tapi tak ingat lak bila. aku ada dvd dia :P novel dia pon ada gak :O

Wafaa said...

Naz: ape blog?? dah tukar link ek?

Imah: ada iklan dia kuar tapi tak ingat lak bila. aku ada dvd dia :P novel dia pon ada gak :O

**Nae/Naz** said...

ha'ah dah tuka la kak...email hr tu hehe...

mutatingfingers.blogspot.com