Sunday, July 12, 2009

Hectic weekend

Weekend kami sangat sibuk. Sangat-sangat sibuk. Hmmm... takde la sibuk sangat. Cuma rasa macam tak pernah tinggal rumah lama macam ni. Balik kampung is exceptional lah.

Sabtu pagi ke rumah sis-in-law @Bandar Sunway. Tengahari lak ke rumah another sis-in-law @Puncak Alam, jenguk MIL plus anak sedara nak main dengan Iman. Been there till night. Almost late when we left the house. MIL tolong buatkan air semayang hajat dan baca Yasin etc etc untuk the new WST. All the way back to PJS3, Iman tido.

Dan hari ni, unplanned activity. Pagi ke Sri Petaling. Pasang tinted kereta. Guna voucher RM350 but still need to kopakkan 1k from Hubsters pocket. Ouch. Then, to Ikea. Iman get his high chair after weeks for postponement. My bad. Silap la sampai sana at about 3pm. Nak makan the Ikea restaurant was full. So, directly went to 9A area, get the chair, pay and blah. Bosan lah ramai orang sangat. Oh, rindu betul nak cuci mata kat Ikea lama-lama. Balik rumah, solat. Lepas tu keluar makan. Iman rasa tomyam sket hari ni. The very the Thailand lah. Dan malam ni, ada family dinner @Bangsar. Oh.

At the moment, I am thinking to bake a bread or not. Bake or not bake. Kain banyak tu nak kena lipat. Baju kerja pon tak iron lagi. The father and son, tido. ZzzzzZZ. Hmm.

7 comments:

nizaa said...

uii wafaa. super duper bizi..

Wafaa said...

gile babes punye tak lekat kat rumah. tau2 je esok dah keje. ceh

aieesha.salleh said...

WST tu ape?

ellyWong said...

ahaha.. bake jer the brad, while waiting lipat itu baju laaa.. :P :D hohoho

Wafaa said...

Aishah: wst tu sebijik kereta

Elly: yesterday ended up dgn lipat baju. half way, Iman dah bangun dan tolong sama 'lipat' baju :p

aS_c0mei said...

wst tu nombor plat ke??hihihi..exora kaa???

Rozalinda Ghazale said...

ape kerete beli?