Thursday, July 09, 2009

let's make pastry


Game ni nama dia Pastry Passion Deluxe. So cute. Kali ni level buat birthday cake pulak. Now i am a junior baker. Huhu.

Aku pernah main game yang order-order fast food. Kalau salah buat, selambe je buang burger dalam tong sampah. Nasib baik game, kalau betul, gulung tikar la kedai tu. Daripada buang, baik makan. Hehe.

Dulu kan, masa diploma, ada satu subjek, ETR kot. A group of 5 kena fikir what business to run. My group decide to buat business kedai kek. It's my childhood dream. Mana tau satu hari nanti, the dream will come true, macam Christiano Ronaldo, masa kecik dia angan-angan nak main dengan Real Madrid. Now, he is one of the player.

6 comments:

im_an_ibu said...

tipah tertipu!!!!

igtkan ade resepi td. hahahha... br terbayang nak buat kuih raye. kihkih..

game rupenye...

From me to you... said...

aku suke gak main game2 cenggini...mana ko dpt ek?download ker?kekekke

ellyWong said...

LOL.. ahhahaha.. nak main gak laa

~Sasha Farina~ said...

ehh.. nampak macam bestttt jer game nih. takut nak start main.. kang berhantu!!

Wafaa said...

Che Ah: ada gak resepi pastry. saya ada buat chicken pie bulan lepas tapi tak letak exact resepi la pulak :)

Ed: kawan aku bagi. banyak gilee ko. sanggup tak keluar lunch sb nak habiskan level. hahaha.

Elly: ada game Spa. best. nanti main ngan si kecik tu ye

Shasha Farina: OMG. sangat haunted ok. sanggup turun makan lambat. huhuuu

haida_s_h said...

kami dulu buat kedai fotostat.. ye ye je.. haha