Thursday, July 16, 2009

mozilla to jcard

I just installed Mozilla Firefox. Now only can view the blogger.com page with no more sakit hati. So, no more IE. 100% switch to Mozilla Firefox. Senang cerita. Husband's using Safari. Talking about Husband, pagi tadi he accidentally installed the Windows update when shutting down the laptop. Last time he did that, the Windows corrupted. Kalau dah biasa pakai open source, memang dah lama say goodbye to this OS. Tapi nak wat camane. Nak pakai MAC os, dah ada pc non-Apple.

I went to jcard day @Midvalley yesterday. Ended with big hole in pocket. RM400++ at kids dept. Gile aku tak pernah buat. But with RM 60 voucher, i think it's worth shopping @Jusco. Yang untungnya adalah Iman. Dapat baju baru, Elmo, big bird, hand phone. Kecik-kecik dah ada hand phone. Haishh. Lepas ni takde nak rebut-rebut hand phone dengan Ibu lagi, ok.I was so rambang mata to choose all number printed t-shirt. Ye, aku suka baju yang ada nombor. Boy's pants so mahal. Macam nak sama harga dengan seluar aku je. Lagi mahal pon ada. Tak padan ngan kecik. The girl's dress sangat-sangat la comel. Geram je aku tengok.

I have 2 project in the list. Both baking. Eh hari tu buat apam. Iman suka apam and yogurt. So i combined it. Sedap tapi tak gebu. Hmmm..

Ok la. Back to work. Take 5 is over.

5 comments:

iyma said...

aku ingat ko beli baju je sampai RM500 tu..dpt mcm2..best la!! utk diri sendiri xde ke?

Wafaa said...

Imah: ada. 1 je. itu pon beli kat kid's dept. beli kat Seed Jr. hahaha. cantik lak aku tengok, padan la pulak. rembat la.

haida_s_h said...

guna ie selalu banyak prob especially ie6. tapi aku guna notebook ofis takleh memandai tukar browser pulak. haih~

geram tengok baju girl, boleh lah plan for another one yang girl pulak puan wafaa. hehe *wink*wink*
aku pun suka round kat kids department dan geram2 dengan baju budak perempuan. haha..

iyma said...

wohoo! still muat beli baju kids! sama la kite!! and aku harap lepas bersalin nnt aku still boleh beli baju kids urk diri sendiri.. :P kdg2 baju budak ni lg comel kan...

wei..bila nak fwd nama2 baby tu??

Wafaa said...

Aidat: IE aku skang version 7. taktau la ape yg tak kena. malas kerah otak berfikir, aku install je Mozilla.

Imah: aku selalu cari pants, tshirt kat bahagian kids. amik la yg size besar. haha kantoi. aaa aku hutang emel. nanti aku send. tapi aku kena cari dulu mana aku letak. sebab itu hari aku format pc, so, aku dah burn seme2 tuh dalam dvd. nanti aku cari k.