Wednesday, September 16, 2009

Tahniah!

Aku dapat cousin baru semalam. Adik perempuan bongsu my mom a.k.a my closest Auntie, CikSya, dapat anak lelaki. Selepas 7 tahun, dapat jugak anak lelaki. Anak sulung perempuan. Nama belum tahu. Nanti balik kampung raya ni boleh tengok. Sukanya!!! Suka baby, suka suka suka!

Ramai betul kawan aku pregnant tahun ni. Kat office je 4 orang dan sorang tu tengah tunggu masa. Belum department sebelah. Dan belum masuk bini kawan-kawan lelaki kat office nih. Kawan-kawan blogger. Seronoknye!

Meh nak tengok sket sape

Gee - new m2b, huhu mesti cute nih
Afni - new m2b, 2nd child
Lin - new m2b, 2nd child. Alooorr.. sian, mabuk teruk ek. Takpe, sabar ye
Boss aku hehe new m2b, 4th child
Aniza - new m2b, 2nd child, 1st child dia baya Iman & she's expecting 2nd on Dec. Oh, aku ketinggalan
Kak Mai - baru deliver last week kot
Sha - dah beranak belum??
Imah - new m2b, due next year kan kan kan? Feb? Tu bulan bday aku tu hehe
Wife Ajad - anak dah nak masuk sebulan, 1st baby
Jijan - 1st baby on April, Amna gebu dan semangat sangat2 tapi Auntie belum jumpe la.
Fadz - baru dapat anak no 3, umur 3 bulan lebih2. Ehhh.. ke 4? Rasa 3 bulan. Haaa betul lah.
Roza - new m2b, 1st baby, weii bila due?

Ada lagi??? Sile tinggalkan nama anda dalam komen hehe

Ha, Aishah, bila kita nak buat anak no 2? Kekekekeke..

To all, tahniah atas kelahiran anugerah paling indah dari-Nya dan kepada yang sedang 'membawa', I pray for your good health, both u and unborn baby.

Tambahan: Ooooo aku ada silent reader ek.. hehehe

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku bila nuha 4 tahun..huhuhu

Wafaa said...

Nuha masuk 4 tahun baru nak start projek atau Nuha umur 4 tahun dapat adik?

iyma said...

hehe..betul la aku due next year bln 2 :) silap2 sama bday dgn mung..

Wafaa said...

020210.. cantik tu nombor dia huhuuu

aieesha.salleh said...

aku tunggu ashraf 2-3 tahun kot. jom.. ekekeke