Monday, December 28, 2009

Avatar & New Moon

Kami dah tengok Avatar dan New Moon. Asalnya, I request for Twilight first, tapi Husband download nm dulu. Dan Jumaat sempena cuti krismas, kitorang layan Avatar dulu. Tapi baru half-way, aku dah tertido. Dah hari hujan, dan kadang-kadang ada scene Avatar yg agak slow, sambil n3n3nkan Iman, dengan aku sekali tertido :p

Then petang kami keluar ke Sogo dan Pertama.

Dan malam tu sambung Avatar. Aku memang tahap mengantuk gile dekat-dekat ending tu. Husband lak keep on making me to celik mata, jangan tido "Tengok, dia dah datang dengan kapal besar" or "Yang, tgk, dia nak berubat perempuan yang kena tembak tu".

Dan bila Avatar habis, Husband sambung pasang NM pulak. Terus aku "Haaa? Dah ada ek?" Ok, aku stay up. Hilang segala mengantuk. And yes, Edward and Jacob romantic in their own way.

Thanks darling! I love more!! Iman pon. Ibu sayang jugak :p

Conclusion, I heart nm more than avatar.

7 comments:

ajan said...

I watched twilight, and don't think I'd be interested in new moon. Tapi I am so dying to read the books.

Avatar best! You download dekat mana hek? Yang you tengok tu divx ke?

Wafaa said...

personally i think twilight is better. tak tgk lagi cerita dari, baca buku je. tu pon tak habis2. hehe.

i need to re-watch the avatar. then kena komen balik. my husband download guna torrent@jiwang. i dont think the divx since avatar pon baru main kat panggung.

Prinzcy Syida said...

out of four books of the twilight saga, my fave is eclipse actually. tp kalau nk compare twilight and new moon, i prefer twilight.

dahyat tu, dh mengantuk pn bleh celik luas tgk new moon ^o^

avatar x tgk lg, nnt nnt la.

Wafaa said...

belum ada buku eclipse. best ek? susah nak habis baca buku skang. banyak cobaan :p

aieesha.salleh said...

hahaha.. eclipse aku dah kasik ko lah mek.

new moon tu citer dia banyak depress depress.. eclipse aku rasa best.. tapi of coz yang breaking dawn tu lah yang buat aku rasa satisfied sebab dah dapat ending and so on kan.. ekekeke.. kalo tak takleh tido..

Nak NM leh? share share.. ekekke

From me to you... said...

babe, u should watch avatar at the cinema...lagi feel..even better if u can catch the 3D one...graphics cun giler... personally i think twilight is way better than newmoon... tapi kalo baca buku dia mmg all four books best! and among all books aku paling suke twilight..aku baca buku dia 3 kali kot...movie dia dah tak terkira bape kali tgk...hahhaha... tapi breaking dawn tu aku rase kureng skit but aku still finish up the book for the sake nak habis kan buku tu and get over with the ending...kekekke...starting dia best tapi towards the end tu aku rase mcm ngarut skit...hahhaha...but then again, cite ni mmg utk kita berangan jer kan...kekekke... and ouh, tgk la sherlock holmes gak! best!! kinda kelakar n entertaining... =D

Wafaa said...

Aishah: a'a le. ada eclipse. aku tak perasan. takde masa lagi nak baca.

Ed: umah aku tu dah macam panggung. speaker kiri kanan, depan belakang. laki aku baru setup. tapi aku rindu nak pegi panggung le :p