Wednesday, December 30, 2009

kami di kelilingi haiwan

Hari Ahad lepas, kami ke pasar tani @ stadium shah Alam. We (me, iman and my sis Widad) went without the husband :p Nak pi cari tudung je. Sampai sana, ada banyak pulak gerai2 yang selain pasar tani tu. There got kuda, kambing, rabbit, rusa, hamster. Auwww... co cute.

Iman spent setengah jam dengan rabbit. Dan beberapa minit dengan rusa. Walk freely dengan baju tido.

Here's the pic.




And the video. 2nd video tu ada bunyi rusa. So cute!








5 comments:

Nizaa said...

aku lalu petang tu lepas balik kelas...mcm best sbb nampak kuda..kalau berdua mmg aku singgah..dia ada jual barang ke?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku memang x tau nak x pegi laa.hehehe

Wafaa said...

niza: ko lalu situ tak jem ke? barang2 ada gak jual kat situ.

eliss: aku sesunggu tak faham ko cakap ape. huhu jgn mare.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jue pie ari sabtu.. dalam ke adaan hujan... hehe

Nizaa said...

owh masa tu dah petang sangat dah..around 6pm camtu..aku lalu pegi tesco..