Monday, February 22, 2010

Bowling

Sabtu lepas, aku ke summitUSJ. Ada bowling. Sepatutnya Iman tak ikut. Tapi Husband ada emergency kat tempat kerja. Kat tempat kerja husband kena ada ID baru boleh masuk. Iman takde ID, so, Iman pon terpaksa ikut aii. Haha kidding.

I should thank Iman for his good behave masa dalam kereta, all the way to summit. Walaupon ada beberapa attempt untuk keluar dari car seat, he managed to be handled. Fuhhh.. lega den.

Tak banyak pic sebab aii busy baling bola. So, ada la beberapa keping here.



Ini awal-awal sampai. He kinda teruja tengok banyak bola warna-warni dan boleh yg laju bergolek dan melanggar pin2. Dan selepas beberapa ketika, ada percubaan untuk masuk ke lane. Hmmmm...



Ini dah nak balik dah. Kol 12 lebih. I like pray all the time for Iman not to be cranky, or meronta-ronta mintak n3n3n or mahu ditepuk2, dipeluk, dibelai untuk tido. Alhamdulillah. Allah The Mighty knows that I am husbandless to look after Iman. Syukur.

Sleep with sun shade. Haha.. silau?

Ohhh i thanked to my team members - irhan & sha, dan beberapa orang lagi. Sebab tolong tengokkan Iman masa aiii tengah baling bola. hehehe..

6 comments:

Kancilbiru said...

penat dia main boling sampai tido...heheehe

Wafaa said...

penat berlari ke sana-sini kejar bola

ellyWong said...

wow... tecit2 sudah tere main bowling. aunty elly main gula 8kg ajer.. berat.. sakit tgn~~

iyma said...

iman budak baik!! dia suka main bowling kot..so dia enjoy & behave..hehe

Wafaa said...

Elly: ekceli, dia nak angkat bola tu dan golek. tgk seme orang pegang boleh, hayun, golek. nak tiru.

Imah: hhmmmm dia dah pon merangkak (tetiba nak jadi baby baby) ke arah pin bowling tu. Tp ok la tu, tak melalak sambil berkata "Nakkkk", dan mengejar aku.

hasmalizaLUVhasmiza said...

aku jugok la sampai ke sudoh tok pandai boling!!aku rs nnt iman pandai main boling dulu dr aku la...tsk..jatuh saham aunty as nih!!ekkekeke