Thursday, February 11, 2010

on str3@myx

Apesal kamu lembab sangat malam2 macam ni? Dah 3-4 malam kamu lembab. Nak login fb kemain lama kamu loading. Bila kamu lembab, susah kami kat rumah ni nak manage cafe & ladang kami. Susah tau tak? Sampai rosak food atas stove, pokok-pokok pon jadi rosak. Sia-sia usaha kami. Tau tak?

Potong kang baru tau...

Haishhhh....

8 comments:

Prinzcy Syida said...

2 3 menjak ni streamyx mmg lembap.

ellyWong said...

ahahahaha... dieorg tgh upgrade kot. hohooh..

Kancilbiru said...

ada kaitan dengan service disruption yang diberitahu oleh TM kot...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seb baik me tadak tanaman online :)
hahahaha

Wafaa said...

Syida: ko pon mengalami masalah yg sama ke? pagi tadi sblm kuar umah, ok la plak. ke dia malam je buat hal?

Elly: mungkin jugak tu. tapi kitorang tak aware ^_^

Niza: lor, ada service disruption ka? mak taktau laa

Eliss: Ko layan astro, mana layan fb hehehe

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ehehehe.... sabar jer laa..

aieesha.salleh said...

aku pun.. tapi message tu asik kata fb application game yang ada problem kan?

Wafaa said...

jue: ye, betul. kena banyak sabar nih

Aishah: ko pon? msg network la, suh troubleshoot la. loading slow sangat.