Saturday, March 06, 2010

Shark fin soup & donut

Sabtu yang aman damai. Kami tak ke mana pon hari ni. Dok rumah je. Tengahari semua orang tido. Tengok Panic Room pon tak habis. Tak pernah nak tengok camane jadi ending cerita tu.

Tengahari pulak husband order Shark Fin Soup. Heheh.. boleh order-order pulak. Kat luar tak pernah makan ni. Selalu dengar cerita je. Mahal ke? Entah, makcik tak tahu lah. Resepi ada kat sini.


Sebelah petang, agak kebosanan. Tetiba teringat yang Iman suka makan donut. Selasa lepas ada kawan ciksya belanja dunkin donut. Iman makan separuh. Banyak gak tu sebab donut tu kan besar. Jadi, untuk pertama kali, akhirnya buat jugak aku donut. Takde acuan, jadi, aku buat la donut bulat-bulat. Resepi yang sedap ni aku amik kat sini. Thanks Yani!


3 comments:

aS_c0mei said...

aku penah mkn sup apa benda tu time office nye dinner kat hotel palace golden horses & le meridien tu...tok sedap la bg aku.haha....

iyma said...

bg aku pon x sedap!! maybe bkn taste aku..taste aku masak lemak cili padi..huhu

or maybe yg aku mkn tu org tu masak x sedap..

ajan said...

rajin betul.
cam bes je donat you.