Saturday, April 03, 2010

Risau bila Iman...

  • dah pandai buka peti ais sendiri. Selamba je dia buka. Haiya.
  • reject bottle feeding. Dia hanya nak direct feeding. Minum air masak dia paling suka. So, kurang la sket risau. Tapi lenguh pinggang nih.
  • tak mau makan betul-betul. Main-main dan hasilnya, makan sikit je. Selebihnya, main, main, main.
  • tak takut ngan orang bila dilepaskan di Carrefour tadi. Laju je dia jalan. Jalan ikut suka hati. Lari ikut suka hati dia.

4 comments:

Prinzcy Syida said...

kt fridge bleh letak safety lock, selamat skit.

iyma said...

haha..makin kurus la ko pasni kejar2 dgn iman kat supermarket..

aieesha.salleh said...

Ohooo..sama macam ashraf bila bukak peti sendiri.. mak takut!!! kot dia capai botol kaca kicap ke apa ke kan. Sure penat nak suap dia makan cani.. Silap2 makan je 1 jam :) Aku rasa tang tak takut orang tu kan, maybe kita kena beli safety bag tu kot?

Whitemusk2508 said...

sokong syida...guna safety lock tu..bahaya bila diorang dah pandai cmtu..takut kita xsempat tgk je :)