Wednesday, May 12, 2010

Piala Thomas I

Malam tadi ada game. Aku ngan Iman tengok Msia lawan Jepun. Bersorak-sorak depan tv dengan Iman. Husband tengah review kanji-kanji yang dia buat, tanpa menghiraukan kami anak beranak yang tengah bersorak-sorak.

Me: Out!
Iman: Ouchh..

Me: Lima (5) - Satu (1)
Iman: Atuuu.

Me: Yeay!! Tepuk Iman tepuk.
Iman: *tepuk tepuk*

Tapi lepas satu demi satu kalah, aku hilang mood mau tengok. Apetah lagi melihat last player kita yang sangat lemah gemalai. Aku expect nak tengok smash tajam tadi dia tapi yilek. Banyak score free-free kasi kat japang. Sangkut kat net masa nak serve? Apekah itu? Aku tak boleh terima. Main atau main-main semorang?

Last-last, masuk dapur goreng udang. Lepas tu tengok Kimora. Lagi bagus. Cantiknya bilik Aoki & Ming. Siap ada slide bagai :)

5 comments:

Kancilbiru said...

betul2..aku pun bengang jer rasa...macam tak dak semangat kemalaysiaan langsung...ha tu dia..

MommaArmand said...

apiz main cam tgh main ngn ank die jek..grrrrr...geram2..ngn armand skali geram "out ulakkk!!!,kene net ulakkk!!!abg..stop..penat..minum air!" :P

aS_c0mei said...

ehh choppp.piala thomas ke uber ni?ke sama je piala dua jenis tu?confuse....

mamasue said...

thomas utk lelaki,uber utk pompuan...aku pun tgk semlm,mcm nk naik darah tinggi je,pastu tgk kimora gak.mmg gah giler katil anak2 dia.beli utk sorg satu plak tu.

Wafaa said...

niza: nak kalah pon, biarlah kalah bermaruah, macam chong wei kalah ngan lin dan masa olimpik hari tu. chong wei kuat tapi lin dan extra kuat mentally & physically

watie: hehe.. Iman dok bersorak2 gak :)

As: Thomas utk jejaka, Uber utk awek2

mamasue: tengok Kimora untuk mengubat kelukaan :)