Thursday, May 13, 2010

Piala Thomas II

Malam tadi tak tengok habis. Dah selamat tertidur masa 1st game second regu kita. Tapi untuk 3 game sebelum tu, I enjoyed it! Very.

Paling suka tengok Choong Han. Walaupon kalah, tapi Choong Han main extra semangat dari masa lawan Japang. Rasanya kalau dia main macam tu masa ngan Japan, dia boleh menang. Nak kalah, biarlah lepas fight dan kalah dengan bermaruah. Saya sangat bangga dengan Choong Wei. Macam tu la player Malaysia.

Tapi lawan China. Hmm.. harapan ada? Dengan regu kita yang montel-montel itu? Hmmmmm....

5 comments:

Kancilbiru said...

tak sabar nk tgk lawan ngan china... aku tgk choong wei tu kurus gila.. tak macam hafiz hashim..aku rasa hafiz tu berisi jugak..hahha..(tetap nak kata walaupun menang) haha..

Wafaa said...

Hafiz tu aku rasa lagi kuruih la. Ke sebab dia tinggi sket dari Choong Wei? Walau apa pon, regu kita montoks2

MommaArmand said...

faa..yg kalah choong han :P

hapiz main semangat sket smlm far better time lwn japan..esk aku meeting..tokleh tgk..uwaaa!!

Wafaa said...

Ehhh aku salah type. Haha.. mari kita edit.

ellyWong said...

sedih giler sini tak tunjuk. elly kena tgk tweet news ajer. :(