Sunday, October 31, 2010

Dia bukan girlfriend Iman

Dia cuma seorang kanak-kanak perempuan yang sebaya dengan Iman, yang kebetulan berada dalam Kenny Roger's. Mula-mula, aku ingatkan that girl was a Chinese girl, tapi Melayu rupanya. She is cute. She even talked to Iman in their language. Setiap kali snap gambar, diorang berdua nak tengok kat phone. Aren't kids cute? Hihii..



Oh, Iman is awake. Till next time. Bye.

2 comments:

iyma said...

mereka sgt cute!! aku suka dgr babies talking to each other in their language..aku terbayang cite rugrats! they talked, they understand, tp yg kite dgr just the syllables yg kite x phm lgsung!! :D

Wafaa said...

aku rasa sb tu la diorang suka tengok kartun macam Timmy Time tu. Tak ada correct word or syllables tapi duduk tercongok tengok sampai habis