Monday, February 28, 2011

Selamat berkursus

Jap, training dalam BM apa? Kursus? Latihan?

Hari ni MC kerana perut tidak selesa. Iman hantar ke rumah pengasuh. Aku dok rumah, rehat. Makan ubat tapi mcm belum ada kesan. Sementara MC, update blog se-round.

En Suami sudah selamat bertolak ke Osaka untuk training 5 minggu malam tadi. First time away dari anak dan isteri, 5 minggu pulak tu. Bukan 5 hari. Kami pegi airport 3 beranak. Sampai sana dalam just nice. The other 2 colleagues dan boss pon baru sampai. Yang satu kapal dengan suami ku ada 2 orang je. Boss diorang tu datang sebagai support. Sebelum tu, group ke Tokyo dah masuk dah. Flight 10.30pm.

Baiknya boss diorang, tunggu sampai diorang masuk balai berlepas, iaitu 11.30pm. Sampai final call baru la laki aku berkejar nak masuk. Sebelum tu deal dengan Iman yang menangis sebab kena paksa keluar dari playland sebelah KFC tu. Terpaksa tebalkan muka berjalan agak jauh bila banyak mata memandang. Nasib badan.Sebenarnya baju tu ada seluar dia sendiri tapi sebab kitorang pakai jeans, dia pon nak pakai jeans jugak.Masa kat Mc D kitorang makan sebelah Rashid Sidek. Muda lagi dia. Dan sudah pasti tidak berperut buncit.Jadi Iman, kita tunggu phone call dari Ayah, ok? We pray for your safety and health.

Ok, mahu makan ubat dan breakfast merangkap lunch. Hah, apekah?

4 comments:

Kancilbiru said...

uii lama tu laki hang p kursus..selamat berjuang wafaa...ekekeek

Wafaa said...

Yeaa.. selamat berjuang untuk aku.

Note: Hari ke-3 lambat bangun, lagi. Hahaha..

aS_c0mei said...

ohhh...najib tadok ni.sie ko iman,mesti rindu ke ayah dia.mak dia pon sie gok....rindu ke laki dia.ekkekeke....

Wafaa said...

hahaha.. kesian kat punch kad aku jugak sebab hari2 merah atau pon tak punch langsung. LOL.