Thursday, August 25, 2011

Persiapan raya

Tolak hari ni, tinggal satu hari je lagi sebelum kami balik kampung. Secara jujur dan ikhlasnya, persiapan untuk balik kampung sekaligus merangkap persiapan raya tak siap lagi.

Antara yang pending:
  • buat biskut raya - sarang semut, suji pelangi, butter cookies
  • kerepek sedap - kena pergi kedai
  • kemas rumah - banyaknya!
  • laundry - pening aku
  • hamper for babysitter. kena pergi kedai
  • hadiah for my adik bongsu - kena pergi kedai.
  • collect duit raya
  • last but not least, packing - wohoooo this gonna make me tak dapat buat keputusan. Ada yang separuh almari aku bawak.
Jadi, aku kena pergi kedai untuk 3 benda lah.

Semoga semuanya lancar. Amin.






2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..dah siap checklist. tapi packing memang malas kan :p


selamat hr ry

http://www.elissmie.com/2011/08/e-kad-raya-buat-semua-pembaca-blog.html?

Hunny said...

same la wafaa!aku blum packing lg.bilik macam tongkang pecah :p kucing2 blum mandi lebih sebulan.cmno?