Friday, January 16, 2009

List of hope

Nak buat tag lah hari ni :) Tag dari bonda Nuha.

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK BABY/BAKAL BABY:


  • saving untuk education dan juga ambik insurans untuk Iman.
  • buy and read him books. I loike.
  • sihat-sihat sokmo ye anak Ibu.

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK SUAMI TERCINTA:

  • improve masakan, dan juga pelbagaikan lauk lauk utk bb
  • nak jadi Ibu yang baik untuk Iman dan juga wife yang kiut dan comel hahahahaha
  • bagi 2 aje boleh tak?

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK DIRI SENDIRI. Summarize dari list ini:

  • nak maintain berat @45kg
  • full and exclusively breastfeeding Iman
  • nak kurangkan shopping la

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK KERJAYA:

  • siapkan kerja dulu baru melaghaa.. nampak sangat la skang ni melagha dulu baru buat keje
  • nak mintak naik gred boleh tak boss?
  • ini pon bagi 2 je la deh.

SILA UPLOAD 3 KEPING GAMBAR ANAK ANDA DAN SEKEPING GAMBAR ANDA BERSAMA ANAK ANDA. LATEST PIC AS AT 2009.

I give you package of our piccies.. hehe..

Sama tak?? Sama kan?? Hehehe...


I leave you with this video. This lil one woke up as early as 5.30am untuk main. Lepas ibunda kemas barang-barang Iman (susu, baju and what-not), he was brought to his room to get diaper changed. Lihat lah si kecik ini aktif pagi-pagi buta. Dia ada habit, macam tau je kalau orang nak record video, dia akan pandaaaaang je camera/hp tu. Aiyaaa Iman..


video

No comments: