Friday, March 06, 2009

Hi!

Nama saya Iman. Ibu dan Ayah saya suka panggil saya Adik. Hobi saya sejak beberapa minggu yang lalu adelah bergolek ke sana sini dan juga, membuat latihan vokal. Latihan vokal biasanya berjalan pada waktu pagi, masa Ibu dan Ayah bersiap nak pegi keje, tengah malam, masa saya bangun untuk minta nenen dan main dengan Ibu, dan juga masa Ibu tengah layan SpaQ.

Pls slow down the volume, kalau tak semorang terkejut dengar suara saya. Sekianss..


6 comments:

iyma said...

nyaring giler!! mmg ikut sore ko lah..heheh :P

Wafaa said...

ye ke? suara aku lemak merdu wakakakaka

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ala tak pat dengar kenyaringan iman..uitm block laa..nanti malam aku dengar kat umah...hikss..

Wafaa said...

jangan lupa perlahankan volume :)

dailyclickclicks said...

wah wafaa bersalin kulitt.
mula2 pasang macam x dengar,pastu terslide volume dia mak ai kuat gila!bb ayra pun terkejut!!ekeke

Wafaa said...

Yam, harap Ayra tak nangis sb dengar high pitch Iman :)