Thursday, March 05, 2009

&^%$#

Menangis aku bila tengok gambar dalam berita ni.

Kalau tak nak anak, jangan la buat p**j*k. Tolong la guna otak sikit. Ni bila dah lahir yang cukup sifat, dibuang. Otak tak ada ke? Eh, mesti la takde otak orang ni. Kalau ada mesti dia guna. Tak pon, otak ada tapi tak boleh pakai sebab dah rosak. Tapi, bagi la kat orang wei. Letak la kat masjid ke, kuil ke, hospital ke. Mana-mana la.

Endless issue. B*ngang. Period.

11 comments:

im_an_ibu said...

wafaa dear~~

i feel the same. it has nothing to do with ur period.mmg xberotak org yg buang baby tuh. that baby looks very chubby n healthy. siannye... feel like screaming my heart out rite now. huhuhu :(((

Wafaa said...

kan? teruk betul la manusia nih. oh ye, sy tak period tapi emo mcm org period :)

dailyclickclicks said...

masyaAllahhh...manusiaaa kejam sungguh. Ya Allah kesiannye baby tu..

Wafaa said...

terbayang-bayang la gambar baby tu. sedih aku.

Nae @ Naz said...

ya Allah!! teruknya!!! moga Allah bagi balasan setimpal!!!

Wafaa said...

Kalau Allah bayar cash, baru orang tuh tau langit tu tinggi ke rendah.

aS_c0mei said...

ya Allah..sedihnyaa..aku pon nak nangis.bagi la baby kat aku ke!!uwaaaaaa...apesal la diorg ni bodo sgt!!!jgn la beromen weii..tlg laaa.ishh.....bongok tak abih2 la sape yg buang baby ni..bongok!!!

emo lak aku.sedih la.aku nak baby tp org lak buang baby..sedihnya!!

Wafaa said...

kan. stupid betul.

aieesha.salleh said...

sedih betul. mak bapak dia takde otak lah.. dah laa bayi tu dalam keadaan bogel kan.. kesian.. kejam.. Ya Allah, berikanlah balasan yang setimpal kat orang tu

Marliza Radzi said...

kejamnya :(

Wafaa said...

Aishah: asal teringat je gambar baby tu, aku nangis. takde hati perut betul.

Am: semoga baby tu tenang di Jannah. Amin.