Sunday, March 08, 2009

Spot it or spot it not?


It was last week. Hari tu Husband pulang lewat dari kerja. Macam biasa, Iman akan bergolek-golek di atas toto atau tilam depan tv. Dan bila dia bergolek-golek, rolled here and there, he'll fall asleep. I was watching American Idol when I felt asleep, too, on the sofa. Tapi tiba-tiba terjaga 5 minutes later. Terkejut badak bila tengok Iman tak ada kat tempat dia tido. Tiba-tiba, aku terpandang 'sesuatu' di bawah coffee table.

Ya Allah Ya Tuhan, Iman kat bawah coffee table. Bila masa dia ke sana. Dan, camane dia boleh u-turn pulak. He didn't make any sound. Diam je, dengan harapan "Bila Ibu nak amik Iman nih."

Oh anakande ku. Dia sangat cepat bergolek ke sana sini. And he is an expert in reversing his position. Tak lupa juga buat u-turn. That's why lah, dalam sekelip mata dia boleh berada atas lantai, walaupon toto atau tilam tu dah cukup besar dan luas. Haippp.. kiss your comelicious bibir and pipi yang dah nak menggebu.

AF dah nak start. Bosan kah? Ke tak bosan? Oh ye, macam tahun lepas, i'm not teruja sangat. Btw, who's the pengetua?? Eh... apesal aku punya label tak keluar? Adjusted but still not appear. How come? Blogspot, please rectify ye.

4 comments:

_ciK ja_ said...

comeynyer iman~
kisss n hug muahxxx

Wafaa said...

Iman bagi flying kiss, dapat tak?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ala la laa..pandainya main selit2 bawah meja yer..leh geng ngan Nuha :D pengembaraan bermula...hahaha

Wafaa said...

betul betul betul. Pengembaraan Iman memang dah tahap nak ukur keluasan rumah