Thursday, March 26, 2009

Ohh hmmm.. hey... errr..

Oh my.. Iman is going to be 6 months in less than 10 days. 9 days to be exact. Ada banyak lagi benda tak habis study pasal solid food and etc etc nih. Minggu ni lak busy tak hengat. Nak rehat pon tak berapa nak sempat. Haha poyo.

Oh hari ni episod akhir Spa Q 2. Kuikuiii.. the very the makcik one lah. Tapiii I always said to Iman "Iman... itu kakak cantik".

Ohhhh... Iman dah nak merangkak lah. A beginning of crawl phase. Aiyakkk.. semua barang cannot be on the floor lah. Kang dikutipnya dan NGAPP. Oh itu bahaye tuu.

Hmm.. we are going back to home town to visit my dad. Please pray for him to get well. Amin.

Hey, have u ever unintentionally overheard a conversation like this. A chatted with B. A said "Kat Subang*Parade tu ada gak donut tapi lupa JCo ke Big Apple. Tapi tak tau la kat mana." U know the answer, dan, rasa macam meronta-ronta nak tolong jawab "Kat situ ada Big Apple. Dia kat hujuuuung sekali on the way nak pegi Secret Recipe. Dekat2 situ ada ATM Maybank, escalator, lif. Atasnya ada gym". Ngeeehehe..

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ko buat aku terliur di petang pose yang indah ini..aku nak big apple yang kat sacc tu tapi ntah bila nak pi walau sekangkang anak kera jer dari umah..

Wafaa said...

yaa petang ini sungguh ini. dengan hujan di luar sana. dalam opis yg sejuk. ni kalau zzZZZzz ni best.

nizaa said...

yer wafaa...aku kalau aku dgr cmtu, aku nyampuk jer. tlg bagi jwpn.haha.. kalau org aku kenal la. kalau tak kenal, tak koser aku..hihihi

Wafaa said...

tuh laa.. bukan nak menyampuk tapi kadang2 tuh rasa mcm sakit hati bila tak dapat tolong bagitau jawapan yg betul. kekekek

aS_c0mei said...

bila mu nak kelik kelate ni?

Wafaa said...

esok pagi balik pasir mas ^_^

Marliza Radzi said...

sapa kakak cantik tu, Iman? azizah mahzan? ngeee.

Wafaa said...

Kakak cantik sudah tentu bukan Marlia @ Azizah Mahzan.. hehe