Wednesday, March 25, 2009

Waiting list

I so want to watch these 2 movies.



Dan juga aku ada banyak postponed drama series yang I owed myself to marathon and watch. Feel guilty to ownself *sob sob*

Sangat-sangat memerlukan masa dan ruang to catch up all those drama series - all seasons of Heroes, House, Hannah Montana, Merlin, and 2 malay's Cinta Gila dan juge Mertua vs Menantu. Will my wish come true? Let's pray.

5 comments:

nizaa said...

aku pun nk tgk gak confession of shopaholic tu...huhuhu...

Mommy Lyna said...

spa Q 2 tak tgk ke. ekekeke.

Wafaa said...

Oh Niza, aku sesungguhnya mcm teruja semacam jek :)

Lyna, SpaQ 2 tu hari2 tengok. layan kat rumah babysitter, pastu sambung kat rumah pulak. hari ni final episod but i bet mesti ad SpaQ 3 hehehe

haidatul_s_h said...

wafaa, waiting list movie kita sangat serupa.... aku jugak!! sabtu nak pegi tengok salah satu.. :)

Wafaa said...

Oh Aidat.. aku akan rasa sangat jeles ngan hang