Monday, April 06, 2009

30-03-2009

Al-Fatihah untuk Allahyarham Ayahanda Abdul Latiff bin Ahamed, yang telah kembali ke rahmatullah pada 30-03-2009, pada jam 5.50 petang. Semoga arwah ayahanda dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang dikasihi-Nya.

30-03-2009.. Selamat hari lahir mama.. taktau nak celebrate birthday ke tak next year onwards.

It has been a week and I miss my dad..

21 comments:

ellyWong said...

takziah...

al-fatihah

im_an_ibu said...

sorry to hear that... takziah to u n family. be strong ya...

aieesha.salleh said...

al fatihah..

kuatkan semangat demi mak dan adik2..

zatil said...

salam takziah wafaa... semoga tabah...

Whitemusk2508 said...

Wafaa..ingat ya..Allah lebih sayangkan dia..kite yg ade ni kene tabah untuk yg lain..yg masih memerlukan kita..Al-Fatihah

ZzamzZ said...

salam takziah wafa..semoga arwah ditempatkan dikalangan org² yg dikasihiNya.

nizaa said...

wafaa, takziah...aku kol ko tak dapat. HP off...banyakkan bersabar..aku faham. Bila ko rindu abah ko, ko hadiahkanlah alfatihah. Insya Allah, hati lebih tenteram..

yumyum said...

Be strong dear.
Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan tergolong didalam org2 yg beriman.

Al fatihah

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Al-Fatihah..Moga dier tenang disana..Insya Allah...

Norfazidah Binti Saari said...

wafaa..takziah..be strong k!

Al-Fatihah

k.hah said...

takziah wafaa...alfatihah

efairuz said...

salam takziah..

Wafaa said...

Terima kasih semua.

Pesanan penaja, kepada yang masih ada orang tua, hargailah mereka semasa mereka masih ada.

Mommy Lyna said...

Semoga wafa & family sentiasa tabah & jaga ibu baik2 ya. Selalu2 doakan arwah, insya Allah doa dari anak yg soleh sampai padanya & amat diperlukan bila kita dah takde...

chipsmore84 said...

kak wafaa, takziah.

i've been ur silent reader all this while.
and i'm ur junior too back in pt.
ur dad used to be my cikgu agama when i was in from 3.

Al-Fatihah.

...ajim... said...

takziah wafaa...semoga rohnya dicucuri rahmat..tabah n kuatkan semangat k! al-fatihah..

Nae @ Naz said...

salam takziah kak wafaa...truely sorry for your loss...keep strong ok...be safe...

haidatul_s_h said...

salam takziah wafaa..

maria -xPT- said...

takziah wafaa.. aku try call ko ari tuh, tapi tak dpt.. sabar yea wafaa.. aku kenal ayah ko pun masa aku kat mrsm kch dulu.. n he is a good teacher.. take care or urself, ur health, and ur family.. al fatihah..

Jaja® said...

takziah.
be strong.

Wafaa said...

Thank you for all ur kind support.