Thursday, May 28, 2009

Current

Current status: Busy bee
Current food on the table: Telur bungkus (malam tadi buat)
Current mood: Normal
Current temperature in the office: Cold. I loike.
Currently listening to: Westlife's (ekekeke mengimbau kenangan dulu2)
Currently missing: Iman and arwah ayah. Al-Fatihah.
Currently waiting for: The next gaji... hahahaha.. bengong.. baru 6 hari gaji masuk dah tunggu next gaji
Currently chatting with: Arry, kak Ros. Sambil buat keje ok.
Currently I am: period.. hahaha.. so ini secara tak langsung menjawab pertanyaan "Dah ada isi balik ke?"

Regards,

8 comments:

aS_c0mei said...

aku pon tunggu gaji nih bulan depan.baru 2 ari lepas gaji.hahahhahahahhaha

wafaa said...

mu beli spek ek???

efairuz said...

haha..nice entry cik wafaa..saye pong tgh counting days bilo pulok buleh gaji bule depe nih..haha..

Wafaa said...

maklum laaa gaji masuk sebulan sekali. tuh yg susah tu :p

iyma said...

aku ingat aku sorg je kaya masa pay day, tp esoknyer miskin balik.. hahaha :P

eh, aku tanya dah adik ipar aku, kain yg dia buatkan tudung utk aku tu..yg warna warni tu dia beli kat kamdar.. kain chiffon murah harga 8.90 semeter..heheh..tp cantik2

Wafaa said...

aku rasa aku kerja untuk bayar hutang (bil, kredit kad) hahahaa...

aS_c0mei said...

ahhahahahaha..adoii..srupo la wei.kijo utk byr hutang!

& juga tambah hutang!!

ohh Noooo!!!bila nak kaya ni plis!!

iyma said...

tu ar..bila nak kaya tau..gaji naik 88 hengget je..tp spend lebih2smpai dekat 200 hengget.. mmg aku x kan kaya.. waaa!!!