Sunday, August 09, 2009

Matured ke?

Semalam Iman duduk dalam seater. Aku amik gambar dia. View balik kat kamera. Tunjuk kat Husband, I said "Iman nampak matured."

Aku rasa anak bujang aku nampak matured. Hehehe.

Gambar masa 6 bulan dan 10 bulan. 4 bulan beza. Dah nampak kurus dan macam hensem sikit. Ekekekeke. Pipi bulat pon tak ada. Banyak exercise, tu yang loose weight tu. Loose weight ke ape? Berat naik sikit. Tak timbang tapi bila angkat tu, rasa la berat dari dulu :p

14 comments:

nizaa said...

buka matured wafaa. nampak hencem anak mung..tgk gambaq bawah tu.. mcm dah boleh jadi abang tu...hehe

Wafaa said...

Nampak macam matured. Tu yang Nuha nak cium2 tadi tu. Ekekekeke.

iyma said...

ha ah..nmpk matured..rambut pon dah byk..hehe

Wafaa said...

rambut iman sikit. tak lebat. pesen dia kot.

yumyum said...

iman dah kakkoi!. err.. quote " dah boleh jadi ABANG" hehe

Wafaa said...

ABANG? Oh tidak. belum belum belum. nak pakai diaper pon berperang, ini kan pula nak handle adik baru. Hmm.. sabar naa. :p

~Sasha Farina~ said...

iman nampak ready nak jadik abang! :D

Wafaa said...

kak shasha, InsyaAllah beberapa tahun lagi :p

efairuz said...

ehehe..skit lagi kalo ade adik, iman akan jadi lebih macho dan penyayang..

MACHO; cthnye, dodoikan adik tido sambil tepuk perut adik kuat2..adik yg nak tido pon jadik takmo tido, pastu komfius sambil tenung muke abang dengan dahi berkerut..hahaha..faiz mcm tu la skrg..

iyma said...

xpe..nnt besar lebat la tu..tp dah byk la rmbut dia compared to gmbr masa 6 months tu..

Wafaa said...

Efa: macho ye gitu :p

Imah: ape2 pon, iman dah besar.. huhuhuuu i miss his baby moments

iyma said...

duhh..sampai bile ko nak suh dia jd baby...makin besar makin hensem tu iman... :P

aieesha.salleh said...

aaa, semakin comei... dan aktif, dan suka kiss kiss.. huhuhu

Wafaa said...

ya.. terpegun acap tengok iman buat macam rumah sendiri. sori ye dear.