Friday, September 04, 2009

11


Sangat cepat masa berlalu. Sangat sangat. Iman pon dah 11 bulan. OMG!!!!! 11??? Lagi sebulan 1 year old? Dont grow so fast baby, Ibu rindu your baby moments. Uhuhhhh..

Here's a video. Sorry video a bit dark. Sape yang tak rindu this moments? His laugh, cry, giggle, scream (yaaa jeritan yang sangat high pitch), kiss. Oh dear.

video

9 comments:

aS_c0mei said...

kejap je masa jalan ek....iman dah besar!!tok lama lg iman dah nak sekolah!!hehehe...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah tinggal sebulan lagi nak setahun...

efairuz said...

that's exactly how I felt bile faiz nak cukup setahun thn lepas..u can read how I spilled it in this entry..
http://efairuz.blogspot.com/2008/12/his-1st-birthday.html

huhu...

Wafaa said...

As: weiii aku nak gak pegi buka puasa tu

Eliss: sebulan je lagi. happy ke tak ni. anak bujang aku dah nak masuk setahun

Efa: tu la kan. kejap je dah setahun

nizaa said...

dah nak setahun dak iman ni, aku jumpa pun belum wafaa oii...hahah

aieesha.salleh said...

musti ko rasa belah bahagi kan? aku pun rasa camtu.. excited dia nak setahun tapi sedih jugak.. macam cepat sangat masa berlalu kan.. nak nak anak lelaki, berapa tahun kita ada untuk peluk cium gomol dia? once dia dah malu, dia kasi lagi tak?

Wafaa said...

Niza: Nuha dah jumpe Iman.. ehehehe..

Aishah: ya, kita serupa :(

~Sasha Farina~ said...

11 bulan dah... Iman is a big boy. Ibu, treasure these moments!! Kamera tu jgn dok simpan saja :D

Wafaa said...

Kak Sasha: yes, i treasure each and every moments. kamera tu hari2 guna sampai kan Iman dah reti nak tengok kamera bila orang nak amik gambar dia. hehehe