Tuesday, November 10, 2009

Cantiknya dapur chef Wan

I love kitchen. Suka sangat-sangat. Bila my mom bagitau nak buat island kat dia punye newly extended kitchen, aku yang lebih-lebih teruja. My mom's island is dark brown color. Hari tu masa raya puasa, the island was packed with kueh raye. Hehehe.

Pagi ni masa tengah2 dok browse kosmo online, terjumpe dapur Chef Wan.

CANTIKNYA!

Chef Wan ada dapur yang cantik. Color combination sangat sweet. My mom hari tu nak buat hud macam ni lah, tapi tak jadi ;p


Ada banyak storage yang banyak. Sukax10000000. Sukanya la hai. My dapur ada 7 pintu tempat simpan barang dan 3 drawer. Drawer-drawer tu dah jadi hak milik Iman. Itu tempat dia main. Habis disepah-sepahkannye.


Read and see more here.

8 comments:

nizaa said...

haritu aku tgk dapur chef wan dalam trek selebriti kot..mak aiii..dia ceta masa nk buat dapur tu.bukan main cerewet..tingkap nk buat berapa, nak jenis mana takut pencuri masuk, pehtu island dia tu nk besar, nak ada dapur kat island dia tak mau api la..bla bla..banyak duit, suma boleh jadi kot...hehe

Wafaa said...

Niza: Ha, aku pon ada tengok gak. Selain dapur, dia tunjuk ruang tamu dia. Ada kabinet letak pasu (kot). Cantek!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yang best part island tu la..ruang dapur kena besar laa kot :P

yumyum said...

i loooovee lovee loveeee island kitchen, ada rezeki umah sendiri mmg nak buat, kan kan

iyma said...

suka nya dapur yg ada island cmtu!!!!!!!!!! :D

Wafaa said...

Eliss: betul tu. dapur tu sendiri kena besar. dapur cenonet je kang island tu aje dah penuh 1 dapur hehe

cikyam: tu la. tunggu ada rezeki, beli rumah teres pulak. requirement = dapur besar hehe

imah: suka suki hehe

BeMiE said...

cakap pasal islnd ni... rase cam dah lama tak becuti kt pulau.. hehhee

BeMiE said...

cakap pasal islnd ni... rase cam dah lama tak becuti kt pulau.. hehhee