Monday, November 09, 2009

Maafkan aku

Wahai badan, maafkan aku. Sebab aku rasa aku makan banyak.

8.30am - nasi goreng
1.30pm - nasi putih + lauk ayam merah + nasi tambah + carrot juice
2.00pm - 1 pc of Big Apple donut
2.30pm - 1 pc of Big Apple donut

dan sekarang, 3.00pm, aku rasa nak makan donut terakhir nih.

Gile la byk kalori. Karbo tingginye.

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku nak jugak :(

nizaa said...

aku pun lapo gak ni tapi tak dak makanan..cmna?

iyma said...

pergh..mkn cam org pregnant jer.. :P :P :P

Wafaa said...

Niza & Eliss: donut dari kedai epal besar tu saaaangat2 lah sedap. tapi dia ada topping sket lonih.

Imah: kalau ko dok sebelah aku kat office, ko tau la aku ni makan 24-7. kawan sebelah aku yg cakap. huhuhu.. hobi=makan. tapi kena check gak ke wei, guna pregnancy test? aku period 2x last month. 8hb & 21hb. camno tu

ellyWong said...

yoooooooooooo.. bestnyer ada kemungkinan pregnant... uwaaa.. nak jugak! hehehehe

Wafaa said...

Elly: i'm planning to tambah anak selepas iman masuk 2 tahun.

iyma said...

kalo x period 2 bln bleh la check guna pregnancy test..kalo period 2x sebln, gi jumpa doc la..takut jd cm aku dulu!! pegi jumpa doc!! (sambil cekak pinggang cam mak tiri :P )