Wednesday, November 18, 2009

LOTR

My current movie project is Lord Of the Rings.

Currently watching - The Fellowship of the Ring. Lagi dua : The Two Towers dan The Return of the King.

One of my fav movie. Simpan baik punye ni. Ke mana sahaja aku pindah, aku make sure yang ni dibawa sekali. Bagi orang lain, tengok sekali dah cukup, takyah tengok 2-3x. Tapi aku tengok gak beberapa kali. Takde masalah yang tu. It's a therapy for me. 1st therapy is window-shopping @ kitchen dept, 2nd is membelek2 buku di MPH, 3rd is benda2 yg berkaitan potong rambut, cuci rambut, facial, body massage. And 4th one is, tengok movie kegemaran.

Seorang kawan came to me, dan bagitau "Ko kena tengok Twilight." Ape? Kerana ramai lelaki hensem kah? Hehehe.. I'll watch one day. Jangan risau.

8 comments:

Prinzcy Syida said...

LOTR ^.^

aku siap beli yg dvd 3 in 1 tu. twilight best gak tp novel dia best lg.

Wafaa said...

Syida: legolas hensem. hehe. takde kaitan dgn komen ko. aku burn ex-housemate aku punye. Aku rasa, mana2 cerita adapted from book. novel tu lagi best. Sama mcm PS I Love you. Aku baru je tgk, selepas bertahun2 simpan dvd tu & baca buku dia :p

nizaa said...

Twilight ni ramai ckp best...aku tak penah tgk pun. apatah lagi nk baca novel dia...

haida_s_h said...

twilight ada hero pucat lesi tapi hensem gak la... boleh buat terapi mata tu :P

Mama Shazzy.. said...

cite2 bersequel prequel ni best tgk bila dah complete cite tu..kite pun tgk LOTR bila tiga2 dah habis tayang kt panggung..burn dvd haram punyer..hahaha..tp quality cuns so layan best je kt umah..3 cite skaligus..same mcm Harry Potter..tp stakat yg ke-3 je..pastu dah tak ikut..hahah..lost track dah..twilight baca buku dia cam biasa je..tataula muvi dia best ke tak..mungkin tunggu habis semua sequel2 dia tu baru tgk kot..hehehe..kite silent reader blog awak..sibuk je kan nak comment~~ :)

Wafaa said...

Niza: meh kita ceburkan diri dlm bidang twilight men-twilight nih

Aidat: hero pucat lesi tu mesti kurus dan romantik, pastu rambut tajam2, suka pakai suit hitam. ye ke?

Mama Shazzy: Legally Blonde pon ada sequel. sedap cite tuh. ehhh takde kaitan dgn komen ;p

iyma said...

hensem kah hero twilight?? aku rasa langsung x..huhu :P

tp aku mmg suka cite x logic cam twilight, LOTR, harry potter..terapi minda..cm ko ckp.. :)

Wafaa said...

oh harry porter. nak tengok lagi. mari kita cari dvd harry porter pulak